Laupäeval tuleb promenaadil perepäev

Laupäeval, 1. juunil kl 12-15 toimub promenaadil tantsupaviljoni ümbruses noorte huvikeskuse tasuta perepäev, kus on lustimist nii väikestele kui ka suurtele.

Traditsiooniliselt saab nautida esinemisi ja võtta osa erinevatest töötubadest ning tegevustest.

Suurem tähelepanu on sel aastal noortelaadal, kuhu noored on oodatud müüma, vahetama või tasuta ära andma oma mänguasju, käsitööd, riideid või muud. Noortelaada eesmärk on esile tõsta noorte ettevõtlikkust ja taaskasutust. Palume laadakauplejatel enda tulekust teada anda madli.uuemae@noor.haapsalu.ee. Ootame nii õpilasfirmasid kui ka kõiki aktiivseid lapsi ja noori!

Kell 12 tunnustatakse Haapsalu noortekeskuste aktiivseid noori. Tunnustamise eesmärgiks on tuua esile noored, kes on kas vabatahtlikult panustanud huvikeskuse arengusse ja tegevusse, olnud aktiivsed ja toetavad.

Perepäeval põristavad trumme Haapsalu Noorte Huvikeskuse pilliring Džembe noored, musitseerivad Haapsalu Cyrillius Kreegi nimelise muusikakooli õpilased, tantsivad JJ-Street tänavatantsijad, Tallinnast tuleb põneva programmiga tantsuansambel TEREK.

Tutvuda saab mitmete asutuste ja organisatsioonide tegemistega – saab nii meisterdada kui ka möllata. Kohal on ponid ja fotonurk, süüa saab osta nii toidubussist kui Lions Haapsalu klubi heategevusmüügilt.

Päeva juhivad Haapsalu põhikooli noored, kes korraldavad ka mitmeid tegevusi.

Jälgi üritust Facebookis.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.