Lääne-Nigula vallas sai viga teelt välja sõitnud auto juht

Eile kell 12.01 teatati liiklusõnnetusest Lääne-Nigula vallas Risti – Virtsu – Kuivastu – Kuressaare maantee 17. kilomeetril, kus haagisega sõiduautot Ford Ranger juhtinud 55-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi, kus sõiduk paiskus ümber. Sõiduki juht toimetati Pärnu haiglasse.


08.06.2019 kell 10.58 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Tabasalu alevikus Rannamõisa tee ja Keskpäeva tee ristmikul, kus vasakpööret sooritanud 28-aastase naise juhitud sõiduauto Nissan X-Trail põrkas kokku vastassuunavööndis liikunud jalgratturi, 29-aastasele mehega. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

08.06.2019 kella 12.20 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa vallas Järva-Jaani –  Tamsalu – Kullenga maantee 26. kilomeetril, kus 32-aastane naine sõitis sõiduautoga Citroen Berlingo kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Audi A4, mida juhtis 45-aastane mees. Citroeni juht ja kaasreisijad, 10-aastane poiss ning 3-aastane tüdruk toimetati Rakvere haiglasse.

08.06.2019 kella 15.30 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Pikk ja Ringi tänavate ristmikul, kus  ülekäigurajal foori keelava punase tulega sõiduteed ületanud jalakäija, 14-aastane poiss sai löögi seni tuvastamata juhi juhitud sõiduautolt Audi A6. Sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

08.06.2019 kell 17.41 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Kiili vallas Tallinn – Rapla – Türi maantee 6. kilomeetril, kus jalg- ja jalgratta teel liikunud jalgrattur, 48-aastane naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja paiskus ümber. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

08.06.2019 kella 18.29 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna ringteel Jüri ringil, kus alkoholijoobes 60-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otse üle ringristmiku kraavi. Sõiduki juht ja kaasreisijad, 17-aastane noormees ja 57-aastane mees, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

08.06.2019 kella 21.52 paiku toimus liiklusõnnetus Valga linnas Pärna puiestee 8 maja taga kergliiklusteel, kus alkoholijoobes 50-aastane mees kukkus jalgrattaga sõites. Kiirabi toimetas jalgratturi Valga haiglasse kontrolli.

08.06.2019 kell 23.21 paiku toimus liiklusõnnetus Saare maakonnas, Saaremaa vallas Sõmera-Kärla-Uduvere 13. kilomeetril, kus 34-aastane mees kaotas sirgel teelõigul kontrolli sõiduauto Audi A4 üle ja sõiduk paiskus vasakule kraavi katuse peale. Juht  toimetati Kuressaare haiglasse.

09.06.2019 kella 00.06 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu -Võru-Luhamaa maantee 145. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 52-aastane mees kaldus mopeediga Romet Motors vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva sõiduautoga Skoda Superb, mida juhtis 19-aastane naine. Mopeedijuht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

09.06.2019 kella 00.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartu linnas Narva maanteel, kus  alkoholijoobe tunnustega 27-aastane mees kukkus jalgrattaga sõites. Kiirabi toimetas isiku Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 28 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

XXVII laulupeo ja XX tantsupeo “Minu arm” tuli liigub 9. juunil Pärnumaal. Teekond algab kell 10.00 Vigalast, kust liigutakse edasi marsruudil Vanamõisa – Kirbla – Lihula – Koonga. Keskpäevast võetakse suund Pärnu-Jaagupile, kust sõidetakse edasi marsruudil Lavassaare – Audru – Lindi sadam, kust sõidetakse kalapaatidega üle lahe õhtuks Pärnusse. Tule täpset liikumist saab jälgida veebilehel www.tuletulemine.ee.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.