Äike süütas Österbys saunamaja

Täna kell 5.57 teatati häirekeskusele tulekahjust lääne-Nigula vallast Österby külast. Äike oli kahekorruselisse saunamajja sisse löönud ning päästjate saabumise ajaks põles hoone juba lausleegiga. Lisaks ohustas tulekahju ka aiamaja. Tulekahju suudeti kontrolli alla saada kell 7.20, kuid järelkustutamine ja tulepesade otsimine ning saunakonstruktsioonide lahti võtmine kestis kuni kella 8.14.

JÄRVAMAA

Täna 6.35 teatati häirekeskusele tulekahjust Paide linnas Puiatu külas. Äike lõi elumaja kööki sisse ning süütas põlema köögi juhtmestiku, millest omakorda süttis põlema maja sein. Päästjad kustutasid põlengu ning ventileerisid ruumid. Elanikud vaadati kiirabi poolt üle ning terviserikkeid ei tuvastatud.

RAPLAMAA

Täna kell 7.00 hommikul teatati häirekeskusele tulekahjust Märjamaa vallas Velisemõisa külas. Mahajäetud 30 meetri pikkusest hoonest tõusid leegid. Päästjad tegelesid tühjas hoones tekkinud tulekahju  piiramisega, keegi õnnetuses viga ei saanud. Hoone hävis tulekahjus täielikult.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.