FOTOD: Taksojuhi tapmises kahtlustatava mehe isik on teada

Varahommikust saadik on politsei töötanud selle nimel, et teha kindlaks tulistaja isik, kes tappis Tallinnas taksojuhi ja vigastas teist taksojuhti. Arvatav tulistaja on 30-aastane Raivo Jürimäe, eesti keelt rääkiv, tumedapäine, ligi 175 cm pikkune ja saleda kehaehitusega mees, kellel oli seljas musta-valge triibuline särk. Politseile teadaolevalt on mees relvastatud.

Põhja prefekt Kristian Jaani kommenteerib politseioperatsiooni:

“Seni teadaolevalt liikus tulistaja taksojuhtide suunas jalgsi ning tulistas mitu lasku, esmalt esimese, seejärel teise taksojuhi suunas. Seni kogutud info järgi liikus mees pärast tulistamist Balti jaama suunas. Mehe tegude motiiv ja muud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses, kuid praegu kogutud info põhjal ei eelnenud tulistamisele konflikti. Töö sündmuskohal ja piirkonnas käib ning politsei pingutab tulistaja tabamise nimel. Oleme kontrollinud mehe kodu ja teisi temaga seotud aadresse, ent mehe asukohta pole õnnestunud seni tuvastada.”

Politse palub kõigil, kes fotol olevat meest näevad, helistada viivitamatult hädaabinumbril 112. “Palume inimestel mitte ise mehele läheneda või temaga kontakti võtta. Palume ka mehel endal politseiga kontakteeruda helistades 112,” teatas politsei.

Kell 15 on pressibriifing PPA peahoones kus antakse ülevaate tänasest politseioperatsioonist.

One Response to "FOTOD: Taksojuhi tapmises kahtlustatava mehe isik on teada"

  1. Pingback: Taksojuhi tapnud mees tappis end politseinike ees - Läänlane.ee

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.