VIDEO: Lääne-Nigulas põles tee ääres maha väikebuss

Eile põrkasid põles Lääne-Nigula – Linnamäe maanteel kokku sõiduauto Toyota ja Opeli väikebuss. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud, buss hävis tules.

Päästeametist öeldi, et päästjad said Linnamäe külla väljakutse kl 15.03. “Üks auto oli teisele otsa sõitnud ja üks sõiduk süttinud. Inimesed olid õnnetuse järel ise sõidukitest välja saanud ja proovisid bussi kustutada, aga see ei õnnestunud. Bussi kustutasid lõplikult päästetöötajad.

Politseist öeldi Läänlasele, et inimesed õnnetuses viga ei saanud. Päästeameti andmetel oli sõidukites kokku neli inimest.

Läänlasele saadetud videost on näha, et kohal olid kiirabi, päästjad ja politseinikud. Buss oli muutunud ahervareks. Bussi istmeseljatugedest olid järel metallraamid, järelikult oli tegemist sõitjate veoks mõeldud väikebussiga.

Video: Tarmo Kadakas

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.