Evald Okase muuseumis avatakse nelja kunstniku fotograafianäitus

Alates 3. juulist saab Evald Okase muuseumis külastada nelja noore fotokunstniku näitust „Ülevoolavad võimalused“. Näitusel osalevad kunstnikud Martin Buschmann, Elis Jurkatam, Eliis Laul ja Hanna-Christina Laupmaa.

“Ülevoolavad võimalused” on nelja fotokunstniku näitus, kus soovitakse vaatajaga jagada värsket perspektiivi ja tuua fotograafiat rohkem esile Eesti kunstimaastikul. Oma tööde kaudu üritavad kunstnikud lahti mõtestada enda rolli samal ajal nii kunsti kui ka fotograafia vallas.

“Overwhelming Possibilities” is an exhibition by four photo artists, who want to share a fresh perspective with the viewer and bring out photography in Estonia’s art scene. Through their work, artists exploretheir role simultaneously in the field of art and photography.

Näitus “Ülevoolavad võimalused” on külastajatele avatud kuni 28. juulini. Evald Okase nuuseum Haapsalus jääb avatuks 9. septembrini T-P kell 12-18.

Tutvu muuseumi suvise programmiga SIIN.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.