Stig Rästa ja Victor Crone esinevad 21. juulil Haapsalu kuursaalis

17. juulil alustavad Stig Rästa ning Victor Crone oma ühist suvist kontserttuuri, 21. juulil on kontsert Haapsalu kuursaalis.

F: Stina Kase

Järgmise nädala kolmapäeval saab Tartus, Antoniuse õuel avalöögi Stig Rästa ning meid sel aastal Eurovisioonil esindanud Victor Crone’i ühine kontserttuur. Edasi suundutakse Vihula mõisa, Haapsalu kuursaali ning veel paljudesse ilusatesse kontsertpaikadesse. Kontsertide algus on kell 19.

Stigi sõnul on tuur hea võimalus sõbrale Eestit tutvustada. “Oleme Victoriga Tallinnas stuudioseinte vahel istunud vahelduva eduga ligi kolm aastat. Nende seinte vahelt kaugemale, aga polegi väga jõudnud. Kuna Eesti on ilus ja erakordne, siis läbi selle kontserttuuri avaneb mul võimalus tutvustada Eestit ja Eesti rahvast sellele välismaalasele,” rääkis Stig.

Kontserttuuril kõlavad lood, mis mehi ühendavad – vanad lemmikud, uued ja veel esitamata palad, omalooming ning teiste loodud muusika ja muidugi ei jää kuulmata ka selleaastane suurepärane Eurolugu “Storm”.

Victori ja Stigi kontserdid:

K 17. juuli – Tartu Antoniuse Õu
N 18. juuli – Vihula Mõis
P 21. juuli – Haapsalu Kuursaal
K 24. juuli – Kõltsu Mõis 
N 25. juuli – Pärnu Ammende Villa
P 28. juuli – Padise Kalju Lava
N 01. august – Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa
R 02. august – Tallinn Kultuurikatla Aed Pada

Osta pilet siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.