Tanska külas hävisid tules kaks autot, Haapsalu katlamajas oli väike põleng

10. juulil kell 18.18 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Niine tänaval. Põlema oli süttinud Haapsalu katlamajas saepuru vedav lint ja punker. Katlamaja operaator asus koheselt ise kustutustöödele. Päästjad likvideerisid põlengu kell 18.40. Tulekahju tekkepõhjust teada ei ole.

11. juulil kell 3.26 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalu linnas Tanska külas Kaasiku teel. Päästjate saabudes põlesid majast kahe meetri kaugusel kaks autot. Päästjad suutsid elumaja süttimise eest viimasel hetkel kaitsta. Maja seina vastas olev aiakäru oli juba ära sulanud. Äsja remondist tulnud maasturist alguse saanud tulekahjus hävines kaks autot täielikult. Tulekahju lokaliseeriti kell 3.50.

RAPLAMAA

10. juulil kell 12.02 teatati häirekeskusele tulekahjust Rapla vallas Põlliku külas. Äikese tõttu oli süttinud põlema 100 ruutmeetrit turbapinnast. Põlenguala asus raskesti ligipääsetavas kohas, kuid kasutades maastikuvõimekusega kustutusmasinaid ja raiudes masinatele teed suudeti tulele siiski piir peale saada. Tulekahju likvideeriti kell 17.24.

 PÄRNUMAA

11. juulil kell 1.23 teatati häirekeskusele põlevast prügikastist Sindi linnas Pärnu maanteel. Kivist maja kõrval põles suur plastmassist prügikast. Päästjate saabudes oli prügikast praktiliselt hävinenud. Tulekahjus sai kannatada ka prügikasti kohal olnud plastraamidega aken. Päästjad likvideerisid põlengu kell 1.49. Tulekahju tekkepõhjust teada ei ole.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.