Vormsilt viidi haiglasse kaks rolleriga kukkunud inimest

Eile kell 15.57 teatati liiklusõnnetusest Vormsis Suuremõisa külas, kus kaks inimest kukkusid rolleriga. Rollerit juhtinud 24-aastane naine toimetati Läänemaa Haiglasse kontrolli.

Eile kella 18.07 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Rummu teel, kus 17-aastane noormees sooritas jalgrattaga hüpet üle parklas olevate takistuskivide ja kukkus. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 21.02 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartu linnas Võru tänaval fooriga reguleeritud ülekäigurajal, kus 25-aastase mehe juhitud sõiduautole Volkswagen Passat  jooksis paremalt poolt mööda ülekäigurada ette 16-aastane mees. Kiirabi toimetas jalakäija Tartu Ülikooli Kliinikumi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.