Bluusikitarrist Andres Roots annab reedel Haapsalus katusekontserdi ja esineb laupäeval Paliveres

Tartu bluusikitarrist Andres Roots esineb sel nädalal Pärnu- ja Läänemaal, astudes üles kolmapäeval, 24. juulil Pärnu Bluusipäevadel Pärnu Jahtklubis, reedel, 26. juulil suurel katusekontserdil SEE Teatris ning laupäeval, 27. juulil metsiku lääne päeval Paliveres.

Andres Roots. F: Leif Laaksonen

Pärnu Bluusipäevadel saab kolmapäeval ja neljapäeval kuulda ka Ismo Haavistot (Soome) ja Randal Randojat ning ansambleid Tina Bednoff & The Cocktailers (Soome), The Fine Tunas (Eesti/Austraalia), Lavrix Band (Läti) ja Jānis Vanadziņš Trio+ (Läti).

SEE Teatri katusekontserdil Haapsalus astuvad lisaks Andres Rootsile üles Madis-Signe Duo, Kenny & Heix, Max & Ints jpt.

Palivere metsiku lääne päeval Lähtru tee 3 hoovis saab näha Holster Clubi vaatemängu “Shaughnessy & Paddybrew”, milles teeb külalisena kaasa ka Emil Rutiku; kontserdiosas esinevad lisaks Viivika Viickberg ning Tom Karik & Riho Saarna.

Lisateave:

Andres Roots
Pärnu Bluusipäevad
Metsiku lääne päev

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.