Läänemaal hukkus raskes liiklusõnnetuses 71-aastane mees

Täna kella 14.22 ajal juhtus raske liiklusõnnetus Läänemaal, kus toimus kokkupõrge kahe sõiduauto vahel, mille järgselt üks sõiduautodest paiskus sisse tee ääres olevasse majja.

Haapsalu politseijaoskonna välijuht Vaima Valk rääkis, et õnnetus juhtus Läänemaal Taebla-Kullamaa tee 14. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto Audi ette peateel liikuvale sõidukile Volkswagen. „Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi sisse tee ääres olevasse majja. Audit juhtinud 71-aastane mees hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal, samas sõidukis olnud 67-aastane naine toimetati haiglasse. Teisest sõidukist toimetati haiglasse 57-aastane mees ja 56-aastane naine“, lisas välijuht.

Hetkel on sündmuskohal liiklus häiritud. Volkswagenit juhtinud 56-aastane mees oli kaine ja omab vastavat juhtimisõigust, hukkunud 71-aastase mehe kainus ja võimalik terviserike selgub peale ekspertiisi.

„Kõigil autodes olnutel olid kinnitatud ka turvavööd. Mis põhjustel Audi peateele ette sõitis ja millised olid sõidukite kiirused, selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus,“ lisas välijuht.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.