Rannarootsi muuseum kutsub laupäeval suitsukalapäevale

Suitsukalapäev toimub Rannarootsi muuseumi õuel laupäeval, 3. augustil algusega kl 12. Hõrk ja vastupandamatu suitsukala tuleb otse ajaloolisest kalasuitsutusmajast. Avatud on mõnus kohvik koduste küpstetistega. Küpsetame pannkooke.

Meeleolu loob elav muusika – kahel kitarril Indrek ja Marek. Kõlab mitmekesist muusikat, ka bluusi.

Rannarootsi muuseum pakub ka paadisõite. Muuseumi paadisadamas on sõiduootel Naissaare kaluripaat Lilian. 20-minutisel meresõidul saab imetleda kauneid vaateid Haapsalu linnale. Pardale mahub seitse inimest. Tore ja taskukohane elamus. ​Lilianiga saab meresõitu teha ka muul ajal, kokkuleppel kapteniga.

Loomulikult on Rannarootsi muuseum ise ka huvitav ja külastamist väärt. Võtke aega, et uurida muuseumi ning vaadata muuseumi õuel ringi, uudistada puupaate. Uhiuues rannaaidas on põnev ekspositsioon. Hoovis on eksponeeritud Egon Erkmanni fotonäitus “36 kaadrit: Vormsi 1987”. Muuseumis on ka armas väike mpood, kus on müügil neljapäevamemmede käsitöö, puust suveniirid, muuseumi meened, eestirootslaste temaatikaga raamatud jpm.

Rannarootsi muuseum on mere ääres, aadressil Sadama 32, Haapsalus. Suitsukalapäev on maksuta.

Kui suitsukala päevale tulla ei saa, ootame teid muul ajal. Rannarootsi Muuseum on avatud T-L kl 10-18; E ja P kl 10-16.

Olete väga teretulnud!

Rannarootsi Muuseumi pere

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.