Haapsalu renoveerib 411 000 euro eest tänavavalgustust

Lähiajal algavad ehitustööd, et rekonstrueerida tänavavalgustus endise Ridala valla tiheasustuspiirkondades. Töid tehakse Uuemõisa ja Paralepa alevikes ning Jõõdre ja Panga külade tiheasustatud piirkondades, teatas linnavalitsus.

Tööde käigus vahetatakse välja üle 300 vana valgusti, likvideeritakse enamik valgustuse betoonposte ning Uuemõisa ja Paralepa ühendatakse Haapsalu linna olemasoleva tänavavalgustuse juhtimissüsteemiga.

Enim kaevetöid tehakse Uuemõisas. Töö valmimise tähtaeg on 2019. aasta lõpp. Töid teeb OÜ Corrente.

Projekti kogumaksumus  on 411 400 eurot, millest 69% rahastab Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaudu ja 31% on linna omaosalus.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.