Ristil süttis sõiduauto, Uuemõisas põles metsaalune

9. augustil kell 13.32 said päästjad väljakutse Risti alevikku. Teadmata põhjusel oli põlema süttinud sõiduauto. Omanik oli kiirelt reageerides suutnud vahukustutiga suure tule likvideerida. Päästjad kontrollisid auto üle ning likvideerisid süttimisohu.

10. augustil kell 15.29 teatati häirekeskusele tulekahjust Uuemõisa külas. Teataja sõnul põles metsaservas maastik ja mets. Päästjad likvideerisid metsa all olnud kümne ruutmeetri suurusel alal olnud turbapinnase põlengu kell 16.14. Süttimise põhjus ei ole teada.

HIIUMAA

11. august kell 17.20 teatati häirekeskusele tulekahjust Orjaku külas, kus põlema oli süttinud kolm suurt heinarulli ja neid ümbritsev kulu. Päästjad likvideerisid laste tikkudega mängimise tulemusel süttinud tulekahju kell 17.37.

PÄRNUMAA

9. augustil said päästjad väljakutse Saarde valda Kamali külla, kus vanem meesterahvas oli kaevu kukkunud. Kaevus olnud sügava vee tõttu mees uppus. Päästjad toimetasid hukkunu kaevust välja ning andsid üle kiirabile.

10. augustil kell 20.22 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnu linnas Tüürimehe tänaval. Jõe ääres metsa all põles sinna ladustatud prügi. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 20.41.

RAPLAMAA

11. august kell 14.43 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohila vallas Aespa alevikus. Tulekahjus hävis elumaja suurusega 5 x 18 m täielikult. Tulekahjus sai kannatada kaks inimest, kellest üks toimetati haiglasse. Tulekahju sai tõenäoliselt alguse ülekütmisest ja puhastamata korstnast.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.