Dirhami Kalakohvikus peetakse nädalavahetusel vähipidu

Dirhami vähipidu on laupäeval ja pühapäeval, 24. ja 25. augustil kella 12-st Dirhami Kalakohvikus. “Pakume ka sel aastal traditsioonilisel viisil serveeritud vähke sinna juurde kuuluvate lisanditega ja hõrku vähisuppi. Ja loomulikult palju muud maitsvat,” teatasid Kalakohviku pidajad.

F: Pixabay.com

Kuna vähisöömaajad toimuvad vaid kahel päeval, tuleb laud eelnevalt broneerida ning arvestada sellega, et broneeringu aeg on limiteeritud 2,5h peale. Mõnusa ilma korral laieneb broneerimisvõimalus ka terrassile. Kohtade arv on piiratud.

Laua saab broneerida: kodulehel www.dirhami.ee nupu “Broneeri laud siin” kaudu. Dinnerbooking.com lingi kaudu siit või e-posti kalakohvik@dirhami.ee teel.

Majutust külalistemajas saab broneerida telefonil +372 5682 5901.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.