Maakonna meistrivõistlused tennises on lõpusirgel, üks meistritest on vaid 11-aastane

Maakonna meistrivõistlused tennises toimuvad kuues võistlusklassis, millest naisüksikmängus, meesüksikmängus ja naispaarismängus on võitjad selgunud. Meesüksikmängus, meespaarismängus ja segapaarismängus on turniir jõudnud otsustavate mängudeni.

Kõige varem selgus võitja meeste hulgas, kellel vanust 40+. Esimeses poolfinaalis olid vastamisi Andres Nõmtak ja Innar Mäesalu. Mõnevõrra üllatuslikult võitis Mäesalu tulemusega 6-3, 6-4. Teises poolfinaalis oli Jaanus Karilaid parem Sulev Varest 6-2, 6-2. Finaal oli pingeline ja tasavägine. Oma eelmise aasta tiitlit Jaanus Karilaid kaitsta ei suutnud, pärast kolmesetist mängu väljus võitjana Innar Mäesalu tulemusega 3-6, 6-4, 6-1. Lohutusturniiri finaalis oli Kalju Aigro parem Urmas Kärdist tulemusega 6-4, 6-4.

Naisüksikmängus ei leidunud vastast Maily Märssile, kes loovutas oma vastastele kogu turniiri jooksul vaid kaks geimi. Poolfinaalis alistas Maily Marelle Saare 6-1, 6-0 ja finaalis oli ta sama tulemusega parem Kaja Ladvast. Poolfinaalis võitis Kaja Ly Märssi 6-1, 6-2. Kolmanda koha sai Marelle, alistades Ly 6-0, 7-5.

Naispaarismängus tulid maakonna meistriteks ema-tütar Kaja ja Simona Ladva, kes said küll ühe kaotuse, kuid otsustavad mängud suutsid enda kasuks pöörata. Esikohamängus tuli võit Marelle Saar/Katrin Meriloo üle tulemusega 6-3, 7-5. Seega saime ilmselt läbi kõigi aegade noorima maakonna meistri – Simona sai 2. juunil alles 11-aastaseks. Kolmanda koha said Hele Leek-Ambur/Mari Liigand.

Meesüksikmängus on finaali jõudnud Joonas Arnover kes võitis tasavägises mängus poolfinaalis Ken Rakki 6-4, 7-5. Teises poolfinaalis selgitavad finalisti Ott Raidla ja Raiko Lipstok.

Meespaarismängus on seni kaotuseta Ken Rakki/Hardi-Mikk Meitern. Otsustav mäng tuleb neil pidada paariga Igor Nudelman/Patrik Rainer Kaljula, kellel üks kaotus seni veel samuti konkurentsis püsivalt paarilt Sulev Vare/Raiko Lipstok.

Segapaarismängus on finaali jõudnud Joonas Arnover/Laura Laanbek, kes ülipõnevas poolfinaalis olid paremad Igor Nudelman/Maily Märssist kolmes setis 6-4, 5-7, 6-4. Teine finalist selgub poolfinaalist kuhu on jõudnud Andres Nõmtak/Marelle Saar, kes ootavad omale vastast veel pidamata veerandfinaalist Innar Mäesalu/Kaja Ladva vs Patrik Rainer Kaljula/Kelly Veske.

Meistrivõistlused on seni pakkunud palju põnevaid mänge, ühtegi punkti ei loovutata niisama. 

Vello Kuhi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.