Läänemaa rannajalgpallur Rasmus Munskind valiti Eesti meistrivõistluste kõige väärtuslikumaks mängijaks

Laupäeval selgus Nõmme Spordikeskuses Optibet rannajalgpalli meistriliiga finaalturniiril Eesti parim rannajalgpalliklubi. Põhituniiri mängude järel tagasid koha nelja parema hulka BSC Thunder Häcker, Nõmme BSC Olybet, SK Augur Enemat ja BSC Üksjalgvärav Elementmaster.

F: Rasmus Munskind

Finaalturniirile panime silmad peale erilise huviga seepärast, et platsil olid ka kaks Läänemaa rannajalgpallurit: Paliverest pärit Rasmus Munskind ja Kõmsil pärit Priit Mäeorg. Tillukestest maakohtadest pärit meie sportlased on aastaid kuulunud Eesti rannajalgpallikoondisse. Rasmus Munskind neli aastat, Priit Mäeorg aga juba kaheksandat suve. Loomulikult teevad nad ka häid mänge Eesti meistrivõistlustel.

Kaks meie mehe klubi läksid ühtlasi Eesti meistrivõistluste poolfinaalis omavahel kohe vastamisi. Rasmus Munskindi koduklubi, põhiturniiri kolmas SK Augur Enemat võitis meistritiitli eelmisel aastal, Priit Mäeoru klubi, selle aasta põhiturniiri teine Nõmme BSC Olybet oli Eesti parim aga 2017. aastal.

Poolfinaalis näitas parimat minekut Augur ja Nõmme meeskond suruti tulemusega 7:3 põlvili. Palivere mees Munskind panustas hea mänguga ka ühe värava, aidates nii oma meeskonna finaali. Hoopis halvemini läks aga üle 70 korra Eesti rannakoondist esindanud Priit Mäeorul. Poolfinaali viiendal minutil sai ta raske põlvetrauma ja tema jaoks oli finaalturniir lõppenud.

Enne finaali tuli kolmanda koha mängus Nõmme BSC Olybetil vastu seista teise poolfinaali kaotaja BSC Üksjalgvärav Elementmasteriga. Põnevuslahingus tuli nõmmekatel 4:5 alla vanduda ja nii jäädi 2019. aasta meistrivõistlustel sootuks medalita.

Finaal oli väga huvitav. Kuldmedalid said endale kaela BSC Thunder Häckeri jalgpallurid. Nemad olid võitnud ka rannajalgpalli meistrivõistluste põhituniiri. Finaalis neile Augur Enemati üle 2:0 võit.

Lisaks medlaivõitjatele autasustati kogu hooaja väärtuslikumaid mängijaid. Eesti 2019. aasta rannajalgpalli meistrivõistluste kõige väärtuslikumaks mängijaks tunnistati just meie Rasmus Munskind. Igati õnnestunud rannahooaeg lõppes Munskindile siis meistrivõistluste hõbeda ja individuaalse kõrge tunnustusega.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.