Haapsalus algavad tasuta tennisetreeningud 6-10-aastastele lastele

Tennisemäng on lõbus ja lihtne kui sa servid, mängid ja skoorid kohe esimesest treeningust alates. Rahvusvahelise Tenniseliidu kampaania “Play & Stay” keskendub hüüdlausele “Servi, mängi ja skoori” ja soovitusele, et lapsed ja algajad mängiksid tennist juba esimesest treeningust peale.

Tennisega alustava mängija jaoks on ülitähtis treeningu nauditavus. Juba esimesel treeningul korraldatakse liikuvaid ja lõbusaid harjutusi, et laps ja algaja tennisist saaksid tunda mängu kõige võluvamat külge- “servimist, mängimist ja skoorimist”.

Rahvusvahelised spordiuuringud näitavad, et samal tasemel olevad harrastusmängijad jooksevad tund aega tennist mängides keskmiselt 2,5 kilomeetrit ja nende südame löögisagedus on 140-170 lööki minutis. Pole siis ka ime, et tennis on igale vanuserühmale parim spordiala enda vormis ja tervena hoidmiseks. Sel aastal läbi viidud viimased uuringud näitavad, et regulaarne tegelemine tennisemänguga pikendab eluiga 7-9 aastat.

Eesti Tennise Liit koostöös tenniseklubide/koolidega viib läbi tennisekuu üritused paljudes tennisekeskustes üle Eesti 9. septembrist kuni 6. oktoobrini. Tasuta saavad treenerite juhendamisel tennist mängida kõik 6-10-aastased lapsed. Registreerida saab oma last treeningutele: www.facebook.com/sebtallinktennis 

Haapsalus on tasuta tennisetreeningud Haapsalu tennisehallis (Lihula mnt 10) igal kolmapäeval kell 17 ja reedel kell 17. Esimene treening on kolmapäeval, 11. septembril. Treeninguid viivad läbi Haapsalu Tennisekooli treenerid.

Lisainfo: www.haapsalutennis.ee 

Tule servi, mängi ja skoori!

Vello Kuhi
Haapsalu Tennisekooli peatreener

vello@haapsalutennis.ee

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.