Haapsalus põletati lõkkes keelatud materjali

Eile kell 05.29 said päästjad väljakutse Haapsalu linna Kaluri tänavale. Õppesõiduplatsil põletati üle kahe meetri kõrguses lõkkes rehve ja riidesodi. Päästjad likvideerisid põlengu kell 05.41.

Möödunud nädalavahetusel räsis Eestit torm ning päästjatel oli sellest tingituna rohkelt väljakutseid. Eriti palju sai tormis kannatada Pärnumaa, kus päästjad reageerisid pea kolmekümnele väljakutsele. Põhilises osas olid probleemideks teedele murdunud puud, mis olid ohuks liiklejatele. Hiiumaal reageeriti murdunud puudele kuuel korral, Läänemaal neljal, Rapla- ja Saaremaal kahel ning Järvamaal ühel korral.

JÄRVAMAA

15. septembril kell 01.09 vajati päästjaid appi Järva valda Kapu külla, kus auto oli rullunud üle katuse, sõitnud elumajja sisse ning jäänud maja katuse äärde püstisesse asendisse. Päästjad eemaldasid auto majast, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

15. septembril kell 10.57 said päästjad väljakutse Järva valda Kuksema külla, kus põlema oli süttinud posti otsas asuv kurepesa. Kuna pesa oli eluhoonele ohtlikult lähedal asusid päästjad kaitsma eluhoonet süttimise eest. Tulekahju likvideeriti kell 12.07.

15. septembril kell 21.07 teatati häirekeskusele tulekahjust Türi linnas Ravila tänaval, kus kortermaja koridoris oli põlema süttinud elektrikilp. Päästjad kustutasid põlengu kell 21.21 ning edasi tegelesid olukorra lahendamisega elektrikud.

15. septembril kell 22.14 11sai Häirekeskus teate tulekahjust Türi linnas Mehaanika tänaval. Päästjad tuvastasid korteris toidukõrbemise ning kõrvaltoas magava inimese. Päästjad ventileerisid korteri ning tegid selgitustööd. Päästeamet tuletab meelde, et valmivat toitu ei tohi jätta järelevalveta, minnes ise magama või kodust ära. Pikemat valmimisaega nõudvate toitude valmistamisel on hea kasutada köögikella, mis köögis toimuvat meelde tuletab ning kontrollima suunab.

PÄRNUMAA

14. septembril kell 15.42 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnu linnas Hommiku tänaval, kus põles mahajäetud maja. Hoones olid tulekolded nii esimesel kui teisel korrusel. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 13.09. Hoone sai ligi 70% ulatuses suitsukahjustusi. Põlengu tekkepõhjuseid ei ole teada.

14. septembril kell 17.37 said päästjad väljakutse Tori valda Pulli külla, kus põles mahajäetud maja lahtise leegiga.5 x 8 m mõõtudega hoone hävis tulekahjus täielikult. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 18.55.

SAAREMAA

13. septembril kell 21.39 teatati häirekeskusele, et Rootsikülas põlevad elektrikilbis sees asuvad kaablid. Vool oli elektrikilbist välja lülitatud ning päästjad said tulekahju kustutatud pulberkustutiga. Edasi jäid olukorraga tegelema elektrikud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.