27. detsembril jõuab jõuluturneega Haapsallu Elina Nechayeva

Eesti särav ooperitäht Elina Nechayeva astub selle aasta detsembris lavalaudadele enda esmakordse üleriigilise pühadeturneega. Elina lubab, et kontserdid tulevad kaunid ja müstilised, ning soovib jõulumeeleolu tuua publikuni üle Eesti.

“Jõulukuu on alati olnud eriline aeg minu jaoks – täis muinasjuttu, kingitusi ja õnne. Väga tähtsal kohal minu jaoks müstilise meeleolu loomisel on maagiline jõulumuusika, mis teeb hinge seest soojaks. Mul on soov tuua selle aasta detsembris publikule üle Eesti midagi eriliselt kaunist, hingelist ja rõõmsat,” rääkis Nechayeva. “Kontsertidel saavad kõlama kaunid duetid, minu enda looming, pühalikud ja klassikalised laulud ning kõigile tuntud jõululaulud. Kõik mis kannaks edasi minu intrepretatsiooni jõulupühadest ja muusikast, mida soovin inimestele sel perioodil edastada.”

Elinaga koos astuvad kontsertidel lavale ka külalissolist, rahvusvaheliselt tunnustatud tenor Andrei Bogach ning spetsiaalselt kontsertturneeks kokku pandud keelpillikvartett koosseisus: Auli Lonk (klaver), Andreas Lend (tšello), Kateriina Maria Kits (viiul), Meeta Teppo (viiul).

Kontserdid on 4.-28. detsembril kirikutes ja kontserdisaalides üle Eesti.

04.12 Tallinna Jaani kirik kell 19

08.12 Jõhvi Kontserdimaja kell 17

14.12 Pärnu Kontserdimaja kell 19

15.12 Kuressaare kirik kell 17

21.12 Põlva kirik kell 17

22.12 Tartu Peetri kirik kell 17

23.12 Viljandi Pauluse kirik kell 19

25.12 Rapla kirik kell 19

26.12 Tallinna Kaarli kirik kell 19

27.12 Haapsalu kultuurikeskus kell 19

28.12 Paide kirik kell 17

Info ja sooduspiletid müügil Piletilevis.

Pileteid müügil piiratud koguses.

Kontserte korraldab VV Productions.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.