22. septembril tähistatakse vastupanuvõitluse päeva

Kell 10.00 – 10.25 – Mälestushetk Jüri Uluotsa kalmul Kirblas. Kõneleb ajaloodoktor Mati Mandel, palvuse peab Kirbla Püha Nikolause koguduse õpetaja Illimar Toomet. Mälestuspärgade ja -küünalde asetamine kalmule.

Kell 11.30 – 11.55 – Mälestuspalvus EELK Ridala Püha Maarja-Magdaleena kirikus. Teenib koguduse õpetaja Küllike Valk, laulab Ridala põhikooli poistekoor Anne Pääsukese juhendamisel. Mälestuspärja ja -küünalde asetamine mälestustahvlitele.

Kell 12.00 – 15.45 – Otto Tiefi sügisretk, Ridala kirik – Puise rand (18,5 km).

Kell 14.30 –  Põgari palvemaja. Laulab Keila Pensionäride Ühenduse naisansambel „Püü“ J. Vaigla juhendamisel.

Kell 16.00 – 17.30 – Paadipõgenike monumendi avamise tseremoonia Puise rannal ja Otto Tiefi sügisretke lõpetamine.

Vastupanuvõitluse päeva korraldusliku poole eest kannavad hoolt: Eesti Memento Liit, Kaitseliidu Lääne malev, Eesti Endiste Metsavendade Liit, Ridala Põhikool, EELK Ridala Püha Maarja-Magdaleena kogudus, EELK Kirbla Püha Nikolause kogudus ning Eesti Vabadusvõitluse ja Vastupanuliikumise Mälestusliit.

Heiki Magnus

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.