Neljapäeval ja reedel peetakse Haapsalus üle-eestilist turismikonverentsi

Sel neljapäeval ja reedel peetakse Haapsalus üle-eestilist turismikonverentsi, kuhu koguneb üle 350 inimese. Esinema tulevad turismiäri rahvusvahelisel tasemel silmapaistvad tipud.

Kuna konverents toimub kuurortlinnas Haapsalus, käsitleb terve teemaplokk heaoluturismi, mis on üks peamisi ka Eesti turismipakkumises, ütles Lääne-Eesti Turismi turundus- ja projektijuht Anneli Haabu. Teiste seas kõnelevad tunnustatud visionäär László Puczkó, kes on analüüsinud terviseturismi Maailma Turismiorganisatsiooni tellimusel, ning Leedu ravispaade liidu tegevjuht Lina Nosevic.

On ka muudel teemadel esinejaid, näiteks Rootsi esimese online-reisibüroo asutanud Emma Håkansson ning sihtkohaturunduse guru ja Antwerpeni Ülikooli turundusprofessor Frank Cuypers. Eesti lektoritest lahkavad trende Kristjan Port ja Raivo Vare; hotellide ja restoranide strateeg Heleri Rande räägib, kuidas väikeettevõtjana maailma turismiäri trendidega kaasa minna jne.

Neljapäeval on  kuursaalis konverentsi õhtusöök ja pidu, kus antakse üle tunnustusi. Kuulutatakse välja parim Eesti tervise- ja heaoluturismi sihtkoht. Selle valis välja rahvusvaheline komisjon ja kelle kohta teave edastatakse Euroopa Komisjonile, kes omakorda koondab kokku teiste liikmesriikide parimad. Tunnustatakse Lääne-Eesti regiooni parimaid turismiasjalisi ja tegusid, lisaks antakse üle riiklik tunnustus EASi turismiarenduskeskuse poolt.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.