Kelm pettis Läänemaa mehelt välja 13 000 eurot

1. oktoobril sai politsei teate, et Läänemaal elav mees sai võõramaiselt telefoninumbrilt kõne pakkumisega panna oma raha lisa teenima aktsiate ostu ja müügiga. Selleks paluti tal teha eelnevalt sissemakseid ülekannetena. 59-aastane mees tegi ettevõttele korduvaid ülekandeid, kuid lubatud kasu jäi saamata. Tekitatud varaline kahju on veidi üle 13 000 euro.

Hiiumaa

1. oktoobril sai politsei teate, et Hiiumaal lõi joobes 36-aastane mees ametikohustusi täitnud 39-aastast politseinikku. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

1. oktoobril alustati kriminaalmenetlus selles, et möödunud nädalal varastati Hiiumaal Ala külas kolmest põllutöömasina kütusepaagist umbes 410 liitrit diislit. Tekitatud kahju on ligi 361 eurot.

Pärnumaa

1. oktoobril kella 16.50 ajal sai politsei teate, et Pärnus Oja tänaval „Kaevu“ bussipeatuse juures lükkasid seni tuvastamata isikud 19-aastast naist. Lükkamise tagajärjel jäi naise jalg peatusesse saabuva bussi ratta alla ning ta sai tervisekahjustuse. Politsei palub kõigil, kes juhtunut pealt nägid, võtta ühendust telefonil 444 6519 või aadressil maarja.gustavson@politsei.ee

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.