Kutsehariduskeskus kutsub 17. oktoobril kultuurikeskusse Oskuste Ööle

17. oktoobril toimub Euroopa kutseoskuste nädala raames üle Eesti kutseharidust populariseeriv suur Oskuste Öö. Kutsekoolides on sel õhtul avatud mitmed põnevad töötoad ning toimub palju oskustega seotud tegevusi.

Haapsalu kutsehariduskeskus läheb juba teist aastat järjest oma tegemistega koolist välja linna, kus kultuurikeskuses leidub ajavahemikul 16:30-20 põnevaid tegevusi kogu perele – tegevust leiab nii noor kui ka vana. Üritus on kõigile tasuta.

Sel aastal on töötubadena välja pakkuda näiteks nutitelefonist valvekaamera tegemine, seina plaatimine, õuntega muusika tegemine, restaureerimine ning palju muud. Efekti lisab banaanide “süütamine” ehk flambeerimine ning kõigil on võimalus ennast läbi kaamerasilma kenale fotole jäädvustada.

Haapsalu kutsehariduskeskus ootab teid kõiki kultuurikeskusesse!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.