SOS Lasteküla tutvustab Haapsalus kogukonnaõhtul võimalust kasvatada vanemliku hooleta lapsi

SOS Lasteküla kutsub 8. novembril kell 17.30-19 Haapsalu Hoolekandekeskusse (Kastani 9) kogukonnaõhtule, kus tutvustatakse kõikidele huvilistele võimalust kasvatada vanemliku hooleta lapsi kas oma isiklikus kodus võis siis SOS-pinnal.

SOS Lasteküla: Tahame Sulle usaldada maailma kõige erilisema ameti

Oled mõelnud, et Sinu elus võiks olla palju rohkem rõõmu ja armastust? Pere võiks suureneda ja lapsi võiks rohkem olla? Võib-olla soovid oma elus pöörata hoopis uue lehekülje? SOS Lasteküla kutsub Sind kogukonnaõhtule, kus räägime uutest võimalustest.

SOS perevanemaks on võimalik saada mitmel moel: on võimalik asuda elama lastekülla, võtta vanemliku hooleta lapsi kasvama päris oma koju või kolida lastega elama SOS-pinnale.

Kui arvad, et perevanemaks olemine on liiga suur elumuutus, siis SOS Lastekülas toimetavad ka pereabilised. Mida kõik need võimalused tähendavad, kuidas SOS Lasteküla perevanemaid toetab, kui suurt palka makstakse ja veel paljust muust kuuled lähemalt kogukonnaõhtul.

Ema Irina: „Pered, kes ehk mõtlevad selle peale praegu, võiksid teada, et pole tähtis, mida sa ise oskad või tead, kas elad mehega koos või oled üksikema – kõige tähtsam on, et kodus oleks soojust, armastust ja üksteisemõistmist.“

Kogukonnaõhtul räägib oma kogemustest SOS ema Liivi, kes on vanemlike hooleta lastele emaks olnud üle nelja aasta.

Lisainfo ja registreerumine:

personal@sos-lastekyla.ee

tel. +372 52 58 558.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.